joi, 12 ianuarie 2012

Cheesecake cu mascarpone




Ingrediente:

-220 g biscuiti Belvitastart cu cereale   
-100 g. unt topit nesarat
-50-60 ml de frisca hulala
-250 g. mascarpone
-500 g branza de vaci
-2 oua intregi + 2 galbenusuri
-175 g zahar
-4 ling. faina 
-1 esenta de vanilie


Biscuitii se sfarma si se amesteca cu untul topit si ii punem intr-o tava cu hartie de copt rotunda.
Mixam branza de vaci cu cea mascarpone adaugam ouale si cele 4 linguri de faina..vanilia  plus frisca lichida
Dupa ce am obtinut o crema fina de branza o turnam peste crusta de biscuiti din tava si o dam la cuptor incins in prealabil  pentru 35 de minute la 180 grade ..
Dupa ce s-au scurs cele 35 de min. .lasam prajitura in cuptorul deschis sa se raceasca...
Putem servi cheesecake-ul cu dulceata de afine...mure..capsuni etc !!!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu